İSTANBUL / BAĞCILAR - Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu

Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu

Fevzi Çakmak Mah. Namık Kemal Cad. 2051. Sok. No61 Bağcılar/İSTANBUL
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’ nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; Münir Nurettin Selçuk Orta Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim – öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
"Bir bilmecem var çocuklar"yarışması İstanbul 1.si "Şimdi Düşünme Zamanı"yarışması İstanbul 1.si Greko-Romen güreş Avrupa 2.si
Öğretim Şekli :Tam gün
09.00-15.00